Ainoliini 10 kk ja 4 päivää

Tyttö juttelee kovasti, välillä on niin paljon asiaa että oikein harmittaa kun mitään ei ymmärrä. Äiti sana tunnistettu, muuten sellaistaa äbyy ja tätätätä. Konttausvauhti on huimaa ja millään ei malteta istua paikallaan kun seisomaankin voi nousta. Tukea vasten tietenkin. Alalaatikot ja kaapit vaarassa kun pieni tutkimusmatkailija haluaa kaikkea ihmetellä. Kahdella pienellä flunssalla ollaan selvitty tähän asti. Heti kun imetys lakkasi, tuli ensimmäinen. On se äidinmaito vaan sellaista terveysjuomaa.

Päiväkoti käyty tsekkaamassa ja viikon päästä tämä äiti palaa töihin! Niin se aika vaan meni vaikka vielä syksyllä tuntui siltä ettei aika kulu millään. Juuri kun likka alkaa olla sosiaalinen ja omatoiminen... no saapahan tarhassa sitten kavereita eikä tarvii äitin naamaa katella päivät pitkät.

Tällä hetkellä tuntuu hyvältä näin. Vauvavuodesta melkein jo selvitty ja helpolla päästy, nykyään vain nukkumaan meno on taistelua. Aino saattaa olla ainokainen vaikkei koskaan pidä sanoa ei koskaan....