rv 35+3

Jalkojen turvotuksen poistovinkkejä otetaan edelleen vastaan....

Keuhkoja kaipais toisen parin, henki ei välillä tahdo millään kulkea ja sekös jos joku on ahdistavaa. Että elämän parasta aikaa niinkuin yks bussikuski töissä tokas. Luulin aina et pahinta raskaudessa olis iso maha ja selkäkivut, mut maha ei juurikaan haittaa ja selkäsäryt katos sen siliän tien kun töistä jäin pois. Mut ei, kyllä tämä hengenahdistus on pahinta.

Itkua on tullut myös väännettyä useammankin kerran ja taas syyt ovat olleet mitä turhimmat. Siis tottakai vaikeakäyttöinen navigaattori kaikkia itkettää, eikö?

Helteet loppunevat tällä viikolla. Olen kironut kerrostaloasumista kun tekeminen on näillä oloilla aika kortilla. Jos vedet lämpiäis ehtis vähän biitseillä ennen poksahdusta, mut luulen et jää haaveeksi. Nyt ajatuksissa on paljon asiat ennen vauvaa ja vauvan tulon jälkeen. Tilasin pätkäksi Hämeen Sanomat. Se tulee vielä niiloannikin syntymän jälkeenkin. Lady Gagan keikalle vois mennä. Se on sitten kun niiloannikki on jo useemman kk:n ikäinen. Ämyrock? hmmmm... niiloannikki on ehkä just syntynyt. Apua.

Miten mikään mikä käyttää näin pieniä sukkia voi olla pelottavaa