Onpas taas aikaa menny ja kaikkea tapahtunu. Eipä noi tapahtumat kovin raisuja tässä tilassa ole

Kävin lasentarvikekirpparilla ja hulluks siel meinas tulla. Varauduin et jos ny kympilla jokusen potkarin ostaa mut tavaraa oli semmoset määrät, niin hyvälaatusta ja osa viel ihan superhalpaa nii kassillisen tavaraa kotiini raahasin. Ja reilu pari kymppiä meni. Kaikki tulevat äidit: ei missään nimessä kannata ostaa kympin potkareita. Sillä rahalla saa kymmenen uudenveroista. Saati et hankkis jotai merkkitavaraa, maksat omaisuuden ja muksu käyttää kaks viikkoa. huhuh. Huippumentorinikin lahjoitti taas kassin vaatetta sun muuta ja lehtiä kunnon nipun niin kyllä taas on puuhaa ja lukemista. Ihanaa kun on avuliaita ihmisiä ympärillä.

Käytiin ruotsinlaivalla. Alkuun pelkäsin oman jaksamisen kanssa mutta hyvin tuo meni. Niiloannikin eno osti ihanan rokkikissapaidan pikkuiselle. Tartteekin laittaa siitä kuvaa tässä joku kerta. Ihanaa oli levätä ja syödä kunnolla. Jalat tosin kärsii kävelystä ja turpoo mut kyllä sen kestää.

Työt alkaa loppua. itseasiassa näillä näkymin kaksi työpäivää enää. Hui. Sitten pekkasia ja saikkua. Pelottavaa.

Olotilat muuten:

-selkää särkee

-uni huonoa, yliväsymystä. en onneks vielä herää öisin vessahätään

-muuten kyllä pissattaa koko ajan

-herkistelyä, itku tulee herkästi

-vatsa on i-s-o

-henkisesti alkaa pelottaa tuleva. sekä synnytys että vauva-arki

Pääsiäiseksi kotiin Taidetaan samalla reissulla ostaa mummolarattaat. Vanha koulukaveri myy. Ehkä american car showkin tulee katsastettua. kivaa.

rv 28+1

Jos nyt synnyt, jäät henkiin 90 % todennäköisyydellä