Täällä paukuttaa helle-ennätyksiä oikeen urakalla. Pikkuisen kanssa himppa hankalaa keksiä puuhaa kun toinen raasu ihan hiki päässä. Uimaankaan en vielä saa mennä, tosin se nyt ei vauvan oloa paljoo helpottaskaan. Mutta ehkä jos mami ois virkeempi, tekis se hyvää pienellekin.

Ollaan ehkä alettu löytää jo jonkinlaista rytmiä päiviin. Likka herää öisin aina klo 4 ja klo 6 ja käy nukkumaan siinä klo 21-24. Jos kauheen aikasin nukahtaa nii saattaa herätä yheltäkin kerran syömään. Hyvin on mennyt (pitää koputtaa puuta) yösyötöt, heti unta palloon ku maha on täynnä. Iltaisin on ollu rauhattominta. Tyhmää kun ainoot hetket kun lapsi on isänsä kanssa, on se yhtä kitinää. Päivällä kun likka on kuin enkeli. En tiedä valittaako mahaansa vai kuumuutta, mutta ähisee ja puhisee eikä mitenkään ole hyvä. Onneksi ei kovin itke kuitenkaan.

Mamma alkaa fyysisesti olemaan paremmassa kuosissa. Odotan kyllä jälkitarkastusta ja lupaa uimiseen. Kolme viikkoa tulee synnytyksestä huomenna eli ihan hyvään tahtiin kuntoudutaan. Par päivää jo oltu ilman särkylääkettäkin. Ja eilen uskalsin mennä vaakaan, näytti 600 grammaa vähemmän mitä ekalla neuvolakäynnillä!  \0/

Huomannut myöskin että ei oo pinna enää kuin viulunkieli. Härregyyd sitä oli pahalla päällä raskaana etenkin loppuajasta. Ei sitä sillon edes huomannu kun oli niin tottunut et hermot menee heti! Ykskin väärä sana niin ... Onneksi nyt on jo hieman leppoisampi mieli :)

Imetyskin alkanut sujumaan! Tässä on päivä päivältä vaan enemmän rohkeutta ja varmuutta kaikkeen vaikka alkuun oli niin haparoivaa kaikki. Nyt uskaltaa jo lähtee pihallekin rennommalla mielellä: mitäs sitten jos tyttö herää, sitten syötetään missä pystytään....

Kastepäivä buukattu. Jänskää.