Viime viikko oli henkisesti raskaamman puoleinen joten siitä ei sen enempää. Neuvolakäynti takana, painoa tullut nyt yhteensä 6 kiloa. Säikäytti kovin että kuinkas sitä näin paisutaan mutta se on ihan normaali määrä. Näillä viikoilla se pompsahtaa aika nopiaan. Mutta sais ny tuossa hetken aikaa pysyä, suklaa alkanut maistumaan jo ihan liikaa, niin kaikki muukin ruoka kyllä. huh huh. Kunhan tästä perseeni nostan niin tarkoitus lähteä uimaan ja kaupungille hengaan (välttää kahviloiden herkkulliset tarjoilut....). Kävellen en tota matkaa enää edes lähde yrittämään, suotta itseäni rääkkään. Pitäisi kyllä osata muutenkin olla miettimättä noita kiloja ja liikuntaa ja sen sellaista. Ihan turhaan stressaan kuinka pallo sitä on kun nyt olis tärkeintä vaan keskittyy hyvään oloon. Ehkä se on tää kevät kun ilmat lämpenee ja vaatteet vähenee ja joka vuosi stressannut laihdutuksesta ja liikunnasta niin tämäkään vuosi ei tee poikkeusta, oli kuinka paksuna tai ei. Ja jännää kuinka jo nyt suunnittelee miten sitä alkaa pudottamaan raskauskiloja sitten kesällä. Joojoo, niinkuin sitä olis alkuun edes aikaa mietiä miltä näyttää. Saati et siitä piittais. Sitä vaan on niin ulkonäkökeskeinen tää maailma. Mistä tulikin mieleeni että elokuva Precious olis kohta tulossa ja sen haluaisin kyllä mennä katsomaan. Viimeksi ollut leffassa katsomassa Matti-elokuvan, et ehkä olis jo aikakin. Seuraa kaivataan, tuskin isäntä innostuu moisesta!

Olotilat muuten: vatsa kasvaa, siitä tuntee suunnatonta ylpeyttä. (kerrankin mahaa voi esitellä eikä piilottaa!), nukkuessa se alkaa jo vähän haittaamaan, mutta ei vielä, huom. vielä, pahasti. Närästystä alkanut olla iltaisin. Selkä menee enemmän notkolle, kipuilee. Välillä tukalaa istua päivä töissä, maha tuntuu painavalta ilmapallolta. Liikkeitä paljon, selkeästi näkyy jo ulospäin.

Hankintoja: niiloannikin "isoveli" antoi syöttötuolin, kirpparilta ostettiin parit potkarit, anoppi hankkinut myös muutaman lisää. Ostin ensitutin ja pullon. Vauvan peitto valmistuu hitaasti mutta varmasti.

Kiitokset positiivisesta palautteesta mitä olen blogista saanut. Jännään vaikka sitä itse "mainostaa" ja sen julkiseksi tekee, silti ajattelee ettei tätä kukaan lue. Ihania sanoja, kovasti on mieltä lämmittänyt. Itsekin seuraan paria käsityöblogia, vakavasta sairaudesta toipuvan perheen tarinaa sekä ihanaa ihanaa www.moretolove.fi blogia.

Tänään mennään rv 25+2, reilu 14 viikkoa vielä ihmeellistä matkaa jäljellä. Nyt valas ulos liikkumaan, on kevät!