Päiväähyvää.

Eilen taas järkytettiin tulevan äidin mieltä. Vedin lipat töissä ollessa pihamaalla ja siitähän kehitin mielessäni taas vaikka mitä. Pakkohan se oli lääkärissedällä käydä. Sydän jumpsutti ok ja siellä niiloannikki vilkutti et kunnossa ollaan. Huoh. Loppuuko huoli koskaan. Ei.

Kamala pakkanen ollut jo pitkään. Liekö näin kylmää talvea aikoihin ollutkaan. Mutta kun ne toppahousut ei mahdu päälle niin eipä tuolla juuri tule ulkoiltuakaan. (tekosyitä) Nyt varmaan vielä vähemmän ettei vaan liukastele enää. Jarrusukat hankittava kotiinkin.

Neuvolassa siis käyty taas. Paino noussut 2 kiloa eli hyvin menee. Verenpaine vähän terveemmällä tasolla myös. Viikonloppu oltiin sukujuhlissa. Ensi kertaa itsekin oikein mahan esittelykierroksella. Kun nyt se sit on tosissaan tullut. Naamakirjassakin tieto julkistettu eli nyt pitäisi niiku ihan kaikkien jo tietää. Hih.

Stressikäyrä on ollut koholla viime aikoina mikä latistanut fiiliksiä urakalla. Eräät sukulaissuhteet ovat ihan liian hankalia. Töissäkin stressaa. Pitäisi vaan antaa olla mut enhän mie ossooo....

Mutta nyt pinnasänkyä katsastamaan. Ihanaa <3

rv 19+5

Ai niin. Unohdan koko ajan jotakin. Tännekin varmaan kirjoitan samat asiat joka kerta. Eilinen Dallaskin unohtui. Voi kiukku.